Sunday, September 4, 2011

Solid dan tido tak kira tempat.


Entah, dah lama rasanya gua tak update apa-apa kat sini. Padahal dah masuk raya ke enam dah pun. Ucap selamat hari raya pun tidak. Time bulan puasa hari tu bukan main lincah.

Tapi malam ni gua ada benda sikit nak share. Gua rasa benda ni memang cool.


Solid gua melayan kereta kecik ni, dia boleh naik atas meja terus masuk dalam kotak buat macam tak ada apa yang berlaku. Cis!

Kucing kalau dah mengantuk, macam nilah jadinya. Tido tak kira tempat. Padahal gua tengah sibuk buat kerja. Nak alih tak sampai hati pula.

Esok sahajalah gua mengemas atau sambung buat kerja. Biar dia puas tido dulu.

Okey, itu sahaja buat masa ini. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin.
Kerana sesungguhnya saya amat merindui awak.


5 comments:

  1. mcm kucing saya yg hilang dekat apartment..kaler sma same..name die barnie =,=

    ReplyDelete